11 november 2020. Voor velen een sombere, herfstachtige dag vol enge virussen die door de lucht dwarrelden, maar voor de Heeren van bURB een uitzonderlijk feestelijke dag. 11 november was immers de dag waarop wij lichting 33 hebben mogen verHeerlijken en Luc van Noort hebben mogen verwelkomen tot het dispuut.

Gedurende zijn Proeve der Waardigheid heeft Luc aangetoond dat hij een verrijking is voor de reeds gevormde groep Heeren. Als een echte Lucky Luc wist hij sneller dan zijn schaduw een hamer vanuit de knie richting een spijker te bewegen, stond hij zijn mannetje Heertje in hevige verbale stand-offs en wist hij zich te identificeren als echte cowboy van het studentenleven. Gecombineerd met de uitvoering van een verscheidenheid aan opdrachten heeft Luc hiermee zijn Waardig Heerschappij verworven.

Zoals het vloeibare goud op woensdagen door de kelen stroomt, stroomt het rood-witte bloed inmiddels door Lucs aderen. Dames, heren, en zij die zich anders presenteren: Luc van Noort, Heer van bURB.

Door: Gilian Schrijver, Heer der Epistola

Categories:

Comments are closed