Het Heerlijk avondje komt normaal gesproken pas op 5 december, maar voor onze meest recente Jonge Heeren was een uitzondering op z’n plaats. Na een uitdagende Proeve der Waardigheid kwam het Heerlijk avondje voor hen namelijk al op 24 november: het moment waarop zij verHeerlijkt werden en wij hen hebben mogen verwelkomen tot het dispuut. Wij presenteren u: David den Boer en Sander Pot, Heeren van bURB.

Gedurende hun Proeve der Waardigheid heeft het duo hun veelzijdigheid weten te tonen, onder andere middels de creatie van een uiterst elegant middel (ook wel: “kist”) om toekomstige bURB-voorraden in op te slaan, middels het offeren van pracht en praal aan de grootste sponsor van het duo, DUO, en door een prettige toevoeging te zijn gedurende een weekend in het verre noorden.

Vol verwachting klopte ons hart, maar aan alle hoge verwachtingen is voldaan. David en Sander zullen dan ook vanaf heden in rood-witte trui in het studentenleven opgaan!

Door: Gilian Schrijver, Heer der Epistola

Categories:

Comments are closed