VerHeerlijking Jasper

Vanaf heden zijn wij, de Heeren van bURB, een nieuwe Heer rijker. Jasper Ringoot heeft met succes de Proeve afgerond en mag zich vanaf vandaag Waardig Heer noemen. Met het avontuur achter de rug, een epische short film en een goede daad van formaat heeft hij zijn waarde getoont en mag hij het Rood en Wit dragen. Om zijn Heerschappij goed in te leiden is de avond na de San Remo voortgezet in de Kelder. Van brakheid is niks te bekennen, behalve bij de Heer Peters naast mij. Om de periode van Jonge Heer van Jasper mooi af te sluiten en om Peters heerlijk lastig te vallen heb ik limericken geschreven en gezongen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In San Remo omgeven door zeven
Vond hij het gemis in zijn leven
vrouwen en bomen
de trui uit zijn dromen
bURB heeft hem dit alles gegeven

Traject in met of zonder lichtingsgenoot
Heeft zich door de Proeve heen gestoot
Enthousiast van de start
rood wit bloed zijn hart
Hier staat een Waardig Heer, Heer Ringoot!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door: Trung Nguyen, Heer der Epistola

Comments are closed.


Spring naar toolbar