Een week geleden, 23 augustus. Een laatste avondmaal, twee jonge Heeren. De een uit het noorden, de ander uit het zuiden. De een speelt de bal met de voet, de ander met de hand. De een krijgt graag natte voeten, de ander houd ze liever droog. De een viert carnaval, de ander project X. Maar bovenal zijn deze mannen niet tegenPolen. In de nacht van 23 op 24 augustus hebben Ramon Oppers en Jesse Vink zich bewezen als Waardige Heeren van bURB.  Hun Proeve bestond onder andere uit epische evenementen zoals zeiknat modder paintballen, zeiknat auto’s wassen, zeiknatte gillende hipsters op een zeilboot en zeiknatte dames. Dit laatste is niet echt een evenement, maar wel een leuke bijkomstigheid. Ook is de San Remo update: Roan 2.0 uitgebreid met de pakketten Whiskyglazen en bURB kruk.

Deze tegenPolen zijn uiteindelijk dichter bij elkaar gekomen en hebben er samen voor gezorgd dat De Heeren van bURB nu twee waardige Heeren rijker zijn. Wij wensen deze Heeren een epische tijd toe bij het dispuut!

Door: Jasper Ringoot, Heer der Epistola

Categories:

Comments are closed