Bij deze wil ik jullie mededelen dat wij sinds afgelopen woensdag 27 juni weer een lichting rijker zijn. Lichting 31 bestond uit Jonge Heer Ian de Waard. De Jonge Heer heeft op deze avond zijn Proeve der Waardigheid afgerond. Tijdens zijn Proeve heeft Ian verschillende dingen georganiseerd zoals een borrel met het damesdispuut Ventolera, een  bierproeverij en een spelavond. Daarnaast heeft hij ook verschillende opdrachten uitgevoerd waarmee hij heeft bewezen dat hij naast De Waard ook het Waard is. En daarom heeft hij Waardig Heerschappij verworven. Vanaf heden zal de Heer De Waard 2.0 ook elke woensdag te vinden in de San Remo, waar hij zal staan shinen in het Rood-Wit en vele goudgele rakkers staat te verorberen.

Door: Yannick van der Wilt, Heer der Epistola

Categories:

Comments are closed