De Heeren van bURB hebben dit jaar (uiterst succesvol uiteraard) deelgenomen aan het UTK pubquiz in het Holland Casino, elk jaar georganiseerd door een bepaald dispuut uit de San Remo welke wij verder niet bij naam zullen noemen. Het team bestond dit jaar uit: Leon 3.0, Trung Nguyen, JH Peters, Arjan en als geheime wapen, helemaal ingevlogen vanuit Apeldoorn, Erik HUUUUUUzinga!! Waarvoor hulde.

Met dit team van 4.5 Heer is een verdienstelijke vijftiende plek behaald op een totaal van 45 teams. Je zou denken dat de Heeren met deze score buiten de prijzen zijn gevallen, maar niets is minder waar. Na een tenenkrommende, nagelbijtende, klam-zweet-in-je-bilnaad veroorzakende ‘waar of niet waar’ ronde, waarbij iedereen individueel meedoet aan een afvalrace vol trivia, heeft onze eigen Trung deze ronde weten te winnen. Het thema van deze ronde was ‘Bekende mensen met baarden’. Het mag blijken dat onze winnaar uitermate geinspireerd is door de baard van heer HUUUUUzinga, waarvoor wederom hulde.

Enkele memorabele details bij de quiz:

– Arjan redt in zijn eentje ronde 4 van de totale ondergang door individueel 5 vragen goed te beantwoorden
– De Sake van het kerstdiner 2014 lag gelukkig nog vers in het geheugen, waardoor wij deze meteen herkenden in de proefronde
– Het team heeft in deze zelfde ronde weinig kaas gegeten van harde worst

Na de quiz:

– Erik zet na afloop 20 eu in op rood, zoals het hoort. Het mocht echter niet baten. Waarvoor geen hulde.
– Erik krijgt het voor mekaar om het eerste rode kannetje voor de JH over de 1e prijs van Trung te werpen. waarvoor geen hulde.
– Rick (verrader!) doet niet mee bij de Heeren van bURB, maar verkiest Concept boven zijn eigen dispuut. Waarvoor geen hulde.- Rick heeft geen rood-witte trui aan in bijzijn van de Heeren in de San Remo. Gelukkig was Willem zijn reddende Engel. Uit de oude kast vond Willem zijn oude trui van de San Remo, welke eveneens rood-wit is! Wat een geluk! Hij past ook nog eens perfect! Waarvoor hulde.
IMG_2886IMG_2890

© Arjan Koster & Trung Nguyen, 2015

Categories:

Tags:

Comments are closed