VerHeerlijking ArjanSinds gisterennacht heeft Arjan Koster zijn Jonge-Heerenkledij in geruild voor de felbegeerde trui van de Heeren van bURB. Hij is in de afgelopen periode beproefd op verscheidene vlakken en heeft op alle vlakken enthousiasme en inzet getoond. Daarbij zijn grote en kleine succesvolle (persoonlijke) resultaten geboekt. Het succes zal echter kort geleefd zijn. Vandaag is namelijk het einde van de Mayakalender en als we de voorspellingen geloven, zal de wereld na vandaag niet meer bestaan. Vanaf heden is elke seconde geleefd weer een zegen. Ondanks dit voorbarige einde, kan Arjan vanaf nu met trots en recht zeggen dat hij de binnenkant van zijn bURBtrui heeft gezien en verdiend. Mocht de wereld toch niet vergaan, dan wil ik nog even voorspellen: wellicht zit er een verborgen schrijftalent in de creatieve krochten van Arjans brein…

Categories:

Comments are closed