Momenteel zijn er een nieuwe Frank en Koen bezig met hun proeve. Hiervoor zijn zij afgelopen woensdag (18 maart) vertrokken richting de oudHeeren in Utrecht. Na een voorspoedige reis vanuit het verre oosten richting de grote stad was er de grote drang (gezien het prachtige weer) het eerste biertje van het jaar op een terras te pakken. Ondanks dat alles in de zon weg was hebben we in de schaduw genoten van een heerlijk pilsje.

Vervolgens zijn wij een leuk presentje gaan halen voor de oud Heeren en hebben wij een hapje gegeten om op zoek te gaan naar de herenweg 77. Gezien het mooie weer maar weer met de benenwagen. Na éénmaal verkeerd gelopen te zijn kwamen wij veel te vroeg aan op de herenweg (het was beduidend minder ver dan wij dachten).

Het bleek dat de oud Heeren minder waarde hechtten aan het op tijd komen dan de jongeHeeren wat er voor zorgde dat wij nog een tijdje moesten wachten, maar uiteindelijk begon de avond. Eerst hebben wij beide een rede gehouden over onze beweegredenen rond bURB. Daarna zijn wij er op uit gestuurd om zoetigheid te halen. Tot slot hadden de oud Heeren nog een aantal vragen voor ons.

We zijn de avond geeindigd in de Stockholm met nog een paar biertjes. Rond half twaalf was het tijd om terug te gaan naar het station voor de laatste trein om vervolgens om kwart voor twee weer veilig in het Oosten aan te komen.

Categories:

Tags:

Comments are closed